Week-evenement Beesel

Tarieven en bijzonderheden ABC-Caravanclub evenement in Beesel

Evenement: 2 t/m 10 mei 2020

Naam evenement: ‘Terug naar de natuur’

Camping: Camping Petrushoeve

Adres: Heidenheimseweg 3
5954PB Beesel (Limburg)
Telefoon: 077 4741984
Website: www.campingpetrushoeve.nl

Bijzonderheden

Prijs week (8 dagen):
2 pers. equipe: € 272,- per equipe,
1 pers. equipe: € 200,- per equipe
Extra nachten: € 19 per nacht per 2 personen € 16 per nacht per 1 persoon
max. aantal equipes: 21
Douche: inclusief
Elektra: 6 Amp.
Huisdier: NIET toegestaan
WiFi: aanwezig, gratis
Auto bij caravan: nee, op parkeerplaats

Organisatie: 
fam. van der Hof – tel.06 53518024
fam. van Zwam – tel. 0653812136

Uiterste inschrijfdatum: Vóór 2 maart 2020 dient het inschrijfgeld op rekening:
NL31 INGB 0002 2408 41 t.n.v. ABC Caravanclub te staan o.v.v. Evenement Beesel

Inschrijfprocedure

Korte impressie van de organisatoren

Terug naar de natuur

Tussen Venlo en Roermond, nog preciezer in Beesel- tussen Reuver en Swalmen- ligt camping Petrushoeve goed weg gestopt aan de grens van de Duitse heuvelen, grenzend aan het Brachterwald, maar nog wel in het brons groen eikenhout. De Petrushoeve is de locatie voor het mei-evenement, dat plaats vindt van 2 tot 10 mei 2020. Vanaf de afslag Beesel word je meegezogen in de rust van het aanstekelijke Midden-Limburgse land

Een recreatieve hoeve met de smaak van Limburgse vlaai.

De Petrushoeve is een landelijk gelegen camping in een rustige bosrijke omgeving. Een omgeving die uitnodigt tot uren lange wandelingen voor de echte liefhebbers en fietsen door een zeer afwisselend en soms lichtglooiend landschap. Op de camping hebben we zeer ruime staanplaatsen en bij onverhoopt slecht weer een heus onderkomen in de schuur van de camping/hoeve. Ook heel bijzonder is het sanitaire gedeelte, waarbij op de deurbel moet worden gedrukt voor heet water. Verder kan gebruik worden gemaakt van diepvries en magnetron. Natuurlijk ontbreekt ook een afgesloten fietsenstalling met oplaadmogelijkheid niet. Ook zonder caravan kan er worden deelgenomen. Hiervoor heeft de camping de beschikking over 3 B&B kamers/appartementen op de begane grond.

Programma

Het groene programma voor deze week is zeer variabel met o.a. een snufje cultuur, een stadswandeling, een ware Beeldenstorm, een fietstocht langs de mooiste beekjes in Duitsland en voor de liefhebbers een heuse safari in de schemering o.l.v. de campingeigenaar. Jazeker ook “een reisje langs de Maas, Maas, Maas” met boot, pontje en evt. zwembandjes staat op het programma. Daarnaast hebben we nog tal van andere activiteiten in het (wijn)vat. Ook het culinaire accent zit er in en doet een beetje denken aan Heel Holland Bakt. Ook is het de moeite waard om op een van de vrije dagen een bezoek te brengen aan het Designer Outlet Roermond met 200 shops op 5 minuten lopen van de historische binnenstad. Kortom een evenement om (midden) Limburg opnieuw te ontdekken en natuurlijk ook om tot rust te komen.

Wij zijn er van overtuigd dat deelname in mei en gewekt worden door vrolijk fluitende vogels een mooie opmaat is naar het echte beleven van het ABC-vakantiegevoel. Om nu alvast in de sfeer te komen eindigen wij met enkele weerspreuken die veelal gebruikt worden op de camping in Beesel.

Als de maan vol is, schijnt hij overal en mocht het regenen in mei dan is april reeds voorbij. Bovendien zegt het spreekwoord een natte mei, boter in de wei.

Inschrijven

Wij- organisatoren Els, Marijke, Jack en Johan- hopen jullie voldoende enthousiast te hebben gemaakt om deel te nemen aan dit evenement. De navigatie kan al ingesteld worden.


Allemaal tot ziens in Beesel