Bericht aan Lief en Leed

Mevr. Els van der Hof

Wat is lief en leed
Dit kan zijn een verjaardag, bij …. jaar getrouwd en andere  Lieve dingen die je wilt delen met andere leden van de club. Bij deze ik wil graag van u weten data van belang (verjaardag,  .. jarig huwelijk en andere bijzondere dingen die het positieve onder ons kan benadrukken) Maar alleen als u dat zelf wilt heeft u daar geen interesse in dan maakt niets uit, het is geen verplichting.
Dus wilt u bij een heugelijk feit een reactie van de vereniging laat uw geboortedatum weten of andere data, als ik hierboven heb geschreven. Maar komt er Leed laat dat alstublieft aan mij weten. Ik zou het vervelend vinden wanneer ik niet op de hoogte gesteld was en er geen kaartje van de vereniging naar de betrokkene gestuurd kon worden.

Dus heeft u informatie betreffende Lief en Leed van de ABC-Caravanclub vul dan onderstaand formulier in.