Samen kamperen

ABC-Caravanclub is samen kamperen op basis van all-inclusive. Daarom staan er jaarlijks een vier- tot vijftal evenementen op het programma. Variërend van vierdaagse evenementen tot activiteiten die een tot meerdere weken duren.

Samen gezellig kamperen op evenementen georganiseerd door en voor onze eigen leden. Bij voorkeur doen zij dat in hun eigen omgeving. Dit betekent dat vaak heel bijzondere bezienswaardigheden op het programma staan. Op deze wijze leert u Nederland kennen vanuit een heel ander perspectief. Daarnaast is het streven om jaarlijks een meerweekse binnen- of buitenlandreis te organiseren, zo waren we al in menig West Europees land.

De programma’s kenmerken zich door veel activiteiten, zoals fietstochten, wandelingen en excursies. Daarnaast is er altijd voldoende tijd voor u om de contacten te onderhouden met een hapje en een drankje. Zo onderscheidt de ABC-Caravanclub zich van vele andere caravanclubs door de activiteiten voor u op all inclusive basis te organiseren (echter dure activiteiten zijn meestal facultatief).

Uw hond is toegestaan bij de ABC-Caravanclub op voorwaarde dat deze aangelijnd is en absoluut geen overlast veroorzaakt. Onze evenementen plannen wij voor zover mogelijk op campings waar honden welkom zijn. Deze gastvrijheid is echter niet bij elke excursie of horeca gelegenheid te garanderen.

www.abccaravanclub.nl gehost door www.deheeg.nl