Samen kamperen

ABC-Caravanclub is samen kamperen op basis van all-inclusive. Daarom staan er jaarlijks een vier- tot vijftal evenementen op het programma. Variërend van vierdaagse evenementen tot activiteiten die een tot meerdere weken duren.

Samen gezellig kamperen op evenementen die worden georganiseerd door onze eigen leden. Bij voorkeur doen zij dat in hun eigen omgeving. Dit betekent dat vaak heel bijzondere bezienswaardigheden op het programma staan. Op deze wijze leert u Nederland kennen vanuit een heel ander perspectief. Daarnaast wordt er jaarlijks gestreefd naar een meerweekse binnen- of buitenlandreis, zo waren we al in menig West Europees land.

De programma’s worden gekenmerkt door veel activiteiten, zoals fietstochten, wandelingen en excursies. Daarnaast is er altijd voldoende tijd voor u om de contacten te onderhouden met een hapje en een drankje. Zo onderscheidt de ABC-Caravanclub zich van vele andere caravanclubs door de activiteiten voor u op all inclusive basis te organiseren (echter dure activiteiten zijn meestal facultatief).

Uw hond is toegestaan bij de ABC-Caravanclub op voorwaarde dat deze aangelijnd is en absoluut geen overlast veroorzaakt. Onze evenementen worden voor zover mogelijk gepland op campings waar honden welkom zijn. Deze gastvrijheid is echter niet bij elke excursie of horeca gelegenheid te garanderen.

Lid worden van ABC-Caravanclub 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december van een kalenderjaar. Daarbij bedraagt de contributie € 45,00. Die is over te maken op IBAN rekening NL31INGB0002240841 t.n.v. ABC-Caravanclub in Oss. Anderzijds bent u geen entreegeld verschuldigd.
Als nieuw lid krijgt u toegang tot de ledengedeelte van de website. Hier zijn naast fotoreportages van evenementen, ook het informatief ABC-Caravanclub handboek voor caravans te vinden. Als u na na 1 september lid wordt, behoeft u slechts de contributie voor het volgende jaar te betalen. Zodoende bent u dan gratis lid voor de rest van het jaar van aanmelding.
Is uw belangstelling gewekt dan heeft u de mogelijkheid om als proef-lid deel te nemen aan een ABC weekend. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn. Als het u bevalt kunt u zich aanmelden als lid.

www.abccaravanclub.nl word gehost door www.deheeg.nl