Tarieven

Inschrijfkosten

Bij de ABC-Caravanclub hanteren wij geen inschrijfkosten.

Contributie

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december van een kalenderjaar. Daarbij bedraagt de contributie € 45,00. Die is over te maken op IBAN rekening NL31INGB0002240841 t.n.v. ABC-Caravanclub in Oss.


Als nieuw lid krijgt u toegang tot de ledengedeelte van de website. Hier zijn naast fotoreportages van evenementen, ook het informatief ABC-Caravanclub handboek voor caravans te vinden. Als u na na 1 september lid wordt, behoeft u slechts de contributie voor het volgende jaar te betalen. Zodoende bent u dan gratis lid voor de rest van het jaar van aanmelding.


Is uw belangstelling gewekt dan heeft u de mogelijkheid om als proef-lid deel te nemen aan een ABC weekend. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn. Als Proef-lid betaald U alleen de kosten van het door U gekozen evenement. Als het u bevalt kunt u zich aanmelden als lid.

Kosten van evenementen

ABC-Caravanclub is een non-profit organisatie en anders dan bij de ACSI en ANWB betalen ABC-leden evenementen dan ook tegen de kostprijs. Organiserende leden betalen zelf ook voor het evenement en is de ABC-Caravanclub door en voor de leden. Om een indicatie te krijgen kunt U op bij de Kampeerreizen en Evenementen kijken.

www.abccaravanclub.nl word gehost door www.deheeg.nl