Week - Evenement Wouwse Plantage

Wouwse Plantage 

INFO  / VERSLAG / Week – Evenement Wouwse Plantage

Tarieven en bijzonderheden

Evenement: 31 augustus t/m 8 september 2019

Naam evenement: Wouwse Plantage

Camping: GetAway
Adres: Bosbesstraat 65
4725 BC Wouwse Plantage
Telefoon: 06 57 73 10 54
Website: www.mygetaway.nl

Prijs week (8 dagen) 2 pers. equipe: € 265,- per equipe 1 pers. Equipe: € 205,- per equipe
Extra nachten: € 15,- per nacht per 2 personen € 15,- per nacht per 1 persoon

Douche: inclusief
Elektra: 6 – 10 Amp.
Huisdier: toegestaan ( € 1,- per nacht)
Wifi: aanwezig (inclusief)
Auto bij caravan: neen (op parkeerplaats)

Organisatie:

Fam. van der Hof (tel. 06 53 51 80 24)
Fam. May (tel. 06 29 49 97 09)

Uiterste inschrijfdatum: Vóór 31 juni 2019 dient het inschrijf-geld op rekening: NL31 INGB 0002 2408 41 t.n.v. ABC Caravanclub te staan o.v.v. Evenement Wouwse Plantage

Inschrijfprocedure

Korte impressie van de organisatoren 

Organisatoren: Els, Fera, Karl en Jack

Begin september staan we op een mooi veldje op camping GetAway in het dorpje Wouwse Plantage. Het dorp ligt midden in het mooie bosgebied van de Brabantse Wal. We hebben als caravanclub dit gebied nog nooit bezocht. Aantrekkelijk is dat we dicht in de buurt zitten van Bergen op Zoom, Antwerpen en Zeeland. Alle drie zullen we deze week bezoeken. Een korte samenvatting van de hoogtepunten die we in het programma hebben.

Na de opening op zaterdag 31 augustus in het dorpshuis, verkennen we op zondag de grensstreek met België per fiets via de “smokkelroute” (ca 28 km met 2 stops). Maandag rijden we naar het vissersdorp Yerseke, beroemd om de mossel- en oesterteelt. Na een zeeuws-ontvangst met koffie/bolus ziet U een video over de mosselvisserij. Daarna bezoeken we met gidsen de bekende mosselfabriek Prins en Dingemanse. Tenslotte rijden we terug naar de kaai in Yerseke en bezoeken daar met de gidsen de oester- en mosselputten.

Op woensdag gaan we per trein naar Antwerpen. Allereerst fietsen we naar Essen (B) – 8 km. De trein in Essen rijdt ons in 30 min. naar hartje Antwerpen. Het centraal station grenst aan de ‘joodse’ wijk, waar we in het Diamond Center een rondleiding krijgen en zien en horen hoe de ruwe diamant geslepen wordt tot een prachtige edelsteen. Daarna wandelen we door de oude binnenstad via de Keizerlei, Meir naar de Grote Markt, waar het beroemde beeld van Brabo staat; de ridder die van kwaadheid zijn hand afhakt en in de Schelde werpt. Onderweg eten we een frietje in een echt Bels frietkot. Op vrijdag bezoeken we het markiezaat Bergen op Zoom (10 km per fiets). Na een rondwandeling met ons door de oude stad, bezoeken we o.a een joodse synagoge. We eindigen de rondwandeling met een bezoek aan het Markiezenhof, het paleis van de markiezen, die hier woonden van 1533-1795.

Zaterdag bezoeken we in Wouw de molen en krijgen van gidsen een rondleiding. De week wordt beëindigd met een buffet bij de chinees in het dorp. Op zondagmorgen is de sluiting van het evenement.

We vinden dat we een aantrekkelijk programma voor jullie gemaakt hebben en hopen daarom op een hoge opkomst.

Verslag

INFO  / VERSLAG Week(end) – evenement [plaats]